Cart 0

micromecenatge per a llibres i autors

Micromecenatge per a llibres

 

 

El crowdfunding o micromecenatge per a llibres és una estratègia de finançament col·lectiu amb l’objectiu d’assolir, col·lectivament, els costos d’editar un llibre. Per tant, la participació del públic lector, que actua com a mecenes, és fonamental.

El micromecenatge per a llibres és una alternativa interessant, però com totes les bones estratègies, necessita una bona preparació, una bona execució i el coneixement editorial per editar un llibre d’alta qualitat, en paper o digital, que respongui a les expectatives de tots els mecenes.

L’autor ha de liderar la campanya, generant la confiança necessària a través d’una obra personal, interessant i valuosa. L’organització i execució d’una bona campanya de micromecenatge permetran, a part de l’edició del llibre, que l’autor aconsegueixi crear una comunitat on-line al seu voltant i al voltant de la seva obra.

 

El micromecenatge per nous autors ha resultat una gran alternativa 

 

A PRÒXIMA assessorem als autors per a realitzar una campanya de micromecenatge reeixida que cobreixi els costos, totals o parcials, d’editar un llibre professionalment.

Ens comprometem amb l’autor a revisar tots els passos i fases d’una campanya de micromecenatge i el guiem en tot moment perquè el seu projecte de llibre sigui conegut per més persones. La clau està en que moltes persones coneguin la proposta de l’autor, i que siguin elles mateixes les que decideixin adquirir un exemplar i/o les recompenses que acompanyen la campanya.

No obstant això, el crowdfunding no és vàlid per a tots els perfils d’autor. Envia’ns un correu electrònic i estudiarem el teu projecte.

 

Contacte

Nombre (requerido)

Correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje