Uneix-te a l’edició de proximitat 19 enero, 2016

L’edició de proximitat és la nostra filosofìa de treball. El nostre interès primordial és ajudar a publicar llibres inèdits (contes, novel·les i poemaris) d’escriptors encara no reconeguts o que busquen una forma alternativa de publicació. Ens interessa acompanyar i assessorar als autors en els diferents passos de la publicació tot evaluant els costos reals en la producció de les edicions.

Si vols estar informat de l’edicó de proximitat uneix-te a la nostra llista

Alguns dels aspectes més importants de l’edició de proximitat són: proximitat amb l’autor en tot el procés d’edició i producció, assessorar cercant la millor relació cost – benefici, entendre que les petites editorials són el motor del desenvolupament literari local i donar suport a nous autors amb serveis afegits a la presentació i distribució dels llibres (llegir el decàleg de l’edició de proximitat).

Aconsellem als autors i empreses en totes les fases del procés d’edició aportant-los informació estratègica per a realitzar una publicació en paper i/o digital. Cada llibre és especial i únic, i per això l’elecció de la tipografia, el disseny, el tipus de paper, el format o les qualitats digitals són elements que cuidem al màxim.