Tercer any editant el Concurs Literari Òmnium Mataró 23 abril, 2018

Aquest és el tercer any que fem la producció editorial dels exemplars resultants del «Concurs Literari per a escolars Òmnium Mataró. Memorial Joaquim Casas», que ha arribat a la 38a edició. Es tracta d’un llibre amb els treballs premiats pel jurat, dividits en sis categories. En total hi ha divuit relats.

S’han presentat un total de 675 treballs al concurs, dels quals 0 pertenyen a la primera catagoria; 52 a la segona categoria (3er i 4t de primària), 113 a la tercera categoria (5è i 6è de primària),  261 a la quarta categoria (1r i 2n d’ESO), 205 a la cinquena categoria (3r i 4t d’ESO) i 44 a la sisena categoria (Batxillerat i Cicles Formatius).

 

producció editorial dels exemplars resultants del "Concurs Literari per a escolars Òmnium Mataró. Memorial Joaquim Casas", que ha arribat a la 38a edició

Memorial Joaquim Casas 38a Edició. Detall

La tasca de l’Editorial Pròxima s’ha centrat en el disseny i la maquetació de la tripa, la maquetació de la coberta i la impressió de 200 exemplars. Això ha estat així ja que Òmnium Mataró s’ha encarregat de la correcció ortotipogràfica dels textos i del disseny gràfic de la coberta.

Felicitem a Òmnium Mataró per la iniciativa, a les escoles i alumnes que hi han participat i als premiats en les diferents categories.

Característiques del llibre

  • Format: 150 x 210 mm
  • 80 pàgines
  • Coberta: cartolina gràfica mat de 260 gr
  • Tripa: offset os de 80 gr
  • Enquadernació: fresat
  • Quantitat: 200 exemplars